De eerste blog

De eerste blog. Altijd een beetje ongemakkelijk. Alsoje net iemand leert kennen maar elkaar nog niet goed genoeg kent om het gesprek van nature gaande te houden, zo voelt het een beetje..

Dus dan begin je maar gewoon, in eerste instantie zonder bepaald doel. Zodra het begin er is zal het wel op zijn plek vallen. Maar dan ben je een paar zinnen verder en gaat het alsnog nergens over. Laat ik dan toch maar gelijk met de deur in huis vallen.

Ik ben Sonja, misschien ken je me al, misschien niet. Onlangs heb ik mijn bedrijf officieel in laten schrijven bij de Kamer van Koophandel. Yogalessen, workshops en blogs, dat zijn mijn werkzaamheden die vermeld staan. Maar blogs was iets wat nog geen vorm had, alleen gedachten en ideeën. Dus ik zal in deze blog wat van die gedachten en ideeën met jullie delen, nog voordat ze al in een vorm gegoten zijn.

Sunshine Sonja is ontstaan uit enthousiasme, uit optimisme, uit energie. Veel leuke ervaringen en veel mooie verhalen die ik wil delen. In de praktijk is dit te doen door middel van yogalessen en bijzondere workshops. Maar digitaal wil ik ook graag wat delen. Ik praat graag over de magie van yogafilosofie, hoe het je blik op de wereld kan verbreden. Hoe het je zicht op die wereld helderder kan maken. En hoe het die wereld waar je naar kijkt zachter kan maken. Zo’n wonder, maar zo makkelijk. Iets wat je altijd bij je draagt, alleen nog moet ontmoeten.

Ik praat graag over reizen, hoe je deze bijzondere bol waar we op leven kunt ervaren. Hoe je contact kunt maken met de mensen om je heen en welke plekken de moeite waard zijn om je tijd aan te geven. Dichtbij of ver weg.

En daarnaast praat ik graag over ouderschap. Natuurlijk ouderschap, borstvoeding, wasbare luiers, onvoorwaardelijk ouderschap. Zo’n beetje alle onderdelen die je misschien voor je ziet bij een geitenwollensokken-ouder. Maar dan hopelijk op zo’n manier waarop je het een kans wilt geven, of misschien alleen maar naar wil luisteren.

Aangezien het internet zo’n grote plek is en er zo veel mensen zijn is praten misschien wat lastig om iedereen te bereiken. Dus zal ik dan maar met typen beginnen?

 

3 reacties op “De eerste blog”

 1. Beste Sonja,
  Gefeliciteerd met je éérste blog-post hier!
  Een ware vondst om hier te lezen over wasbare luiers….
  Kudos to you!
  In mijn antieke type tray heb ik nog de koperen sluitspeld die ik van Moeke heb gekregen, een ware luier-speld.
  Mooie herinneringen en wat was het toen een goeie tijd, veel werk met babies maar met respect voor het milieu..
  Veel geluk toegewenst met je Yoga workshops en ook in het schrijven.
  Gisteravond mijn 1900ste post gelanceerd en ik wens je ook zoiets toe!
  Liefs,
  Mariette

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »